בכירים לא כותבים נכון את קורות החיים שלהם. נקודה
- ספרו איפה אתם עובדים. מה הארגון עושה, איפה הוא פועל, באילו עולמות תוכן. אין טעם לשלוח קורות חיים דיסקרטיים אם שם החברה מצוין בלינקדאין.
- מה אתם מנהלים? להיות מנכ"ל זו מיומנות. על איזה תחום מקצועי אתם מבססים את המיומנות שלכם.
- מה הערך המוסף הניהולי שלכם? מה שיניתם בארגון, מה שיפרתם? האם הכל נמדד באחוז רווח וזהו?
- אם אתם מסיימים תפקיד בכיר אחרי תקופה קצרה ספרו למה? אם נדרשת דיסקרטיות, בקשו אותה. אם אתם לא יכולים לסמוך על ההד האנטר שלכם, תחליפו אותו.
- שימו לב להגדרות התפקיד והניסיון הנדרש. זה לא מסייע לשלוח קורות חיים ולא להסביר למה מצאתם שאתם מתאימים ועונים לדרישות כשאין קשר בין דרישות המשרה לניסיון שלכם. אם כבר שלחתם, תסבירו.
- זה לא משנה אם תשלחו קורות חיים או קישור ללינקדאין שלכם. אבל, אם אתם מסתמכים על פרופיל הלינקדאין שלכם, דאגו שיהיה שם מספר נייד וכתובת מייל.
- יש המון בכירים שמחפשים את המשך דרכם. כטבען של פירמידות, הן צרות. אם כבר יש הזדמנות נכונה, תפעלו נכון להגיע אליה. לשלוח קורות חיים גנריים שלא מבטאים אתכם זה חסר טעם וחסר ייחוד.
- כתבו לעצמכם את קורות החיים שלכם. נסחו עבורכם את פרופיל הלינקדאין שלכם. אחרת, אנחנו מקבלות קורות חיים שנראים אותו דבר, מספרים את אותו סיפור ולא מייחדים איש ואישה ביכולות שלהם.
זו הקריירה שלכם. לא שווה שתשקיעו? אז מה כן? – ספרו את הסיפור שלכם. תסבירו מה אתם עושים. מה מייחד את העשייה שלכם, ומה הם ההישגים יוצאי הדופן שאליהם ייחשף המעסיק/הארגון שיבחר בכם. בואו להיות מי שאתם. זה חייב לנצח!! כמובן שהפוסט פונה לבכירים ובכירות כאחד ואחת.